Kunststof openslaande deuren met borstwering

Kunststof openslaande deuren met borstwering

 2.300,00 incl. BTW 21%

Openslaande deuren met borstwering bieden een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl voor uw woning. Deze deuren bestaan uit twee deurpanelen die naar buiten toe open kunnen, met een borstwering aan de onderkant. De borstwering is meestal ongeveer 1 meter hoog en biedt extra veiligheid en privacy.

Het grote voordeel van openslaande deuren met borstwering is dat ze veel licht en frisse lucht binnenlaten, terwijl de borstwering voorkomt dat kleine kinderen of huisdieren zomaar naar buiten kunnen lopen. Bovendien creëren ze een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor uw leefruimte visueel wordt vergroot.

tussen 1400 en 2400
tussen 1900 en 2900
vanaf onderkant tot aan hart van de stijl in mm
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Deposit :  460,00 Per item

Beschrijving

penslaande deuren zijn een populaire keuze in zowel woningen als commerciële gebouwen. Ze bieden niet alleen een elegante toegang tot een tuin of terras, maar vergroten ook de lichtinval en de verbinding met de buitenwereld. Wanneer deze deuren worden gecombineerd met borstwering, ontstaat er een praktische en esthetische meerwaarde.

De Borstwering

Onze borstwering is een hoog isolerend paneel van 36mm met metaalcoating aan de buitenzijde in de kleur die u wenst. De borstwering biedt niet alleen extra veiligheid, maar kan ook een stijlvol element aan de gevel toevoegen.

Voordelen van Openslaande Deuren met Borstwering

  • Verhoogde Veiligheid: Borstwering kan inbrekers ontmoedigen en biedt extra bescherming tegen ongewenste toegang.
  • Wind- en Waterdicht: De verhoging helpt om te voorkomen dat wind en regen naar binnen komen, wat bijdraagt aan een aangenamer binnenklimaat.
  • Esthetiek: De combinatie van openslaande deuren en borstwering kan een luxe uitstraling geven aan uw woning.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kunststof openslaande deuren met borstwering” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *