Al 15 jaar uw betrouwbare partner voor kunststof kozijnen, ramen en deuren

Bij Derako zijn we al ruim 15 jaar gepassioneerd bezig met het leveren en plaatsen van hoogwaardige en toch goedkope kunststof kozijnen, ramen en deuren. Sinds onze oprichting in 2009 hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de markt, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid altijd voorop staan.

Onze missie: uw wooncomfort verhogen

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een comfortabel, veilig en energiezuinig huis. Daarom is het onze missie om met onze producten en diensten bij te dragen aan het verbeteren van uw wooncomfort. Of u nu op zoek bent naar nieuwe kozijnen voor uw nieuwbouwwoning of uw bestaande woning wilt verduurzamen, wij staan voor u klaar met deskundig advies en een uitgebreid assortiment.

Waarom kiezen voor Derako?

  • Ruim 15 jaar ervaring in de branche
  • Hoogwaardige kunststof kozijnen, ramen en deuren
  • Uitstekende isolatiewaarden voor optimale energiebesparing
  • Maatwerk oplossingen voor iedere woning
  • Vakkundige montage van kunststof kozijnen door ervaren professionals
  • Uitgebreide garantie op producten en werkzaamheden
  • Persoonlijke benadering en transparante communicatie

Ons team: vakmanschap en toewijding

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen met een passie voor hun vak. Van adviseurs tot monteurs, iedereen zet zich vol overgave in om u de beste oplossingen te bieden. We investeren voortdurend in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en producten in de markt.

“Bij Derako staat de klant altijd centraal. We luisteren naar uw wensen, denken mee en komen met oplossingen die naadloos aansluiten bij uw situatie. Uw tevredenheid is onze grootste drijfveer.”

Duurzaamheid: een betere toekomst voor iedereen

Als bedrijf nemen wij onze verantwoordelijkheid voor het milieu zeer serieus. We werken uitsluitend met duurzame materialen en streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Onze kunststof kozijnen, ramen en deuren zijn niet alleen energiezuinig, maar ook recyclebaar, waardoor we bijdragen aan een circulaire economie.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat Derako voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat. Onze deur staat altijd voor u open!