4 delige hefschuifpui

4 delige hefschuifpui

 3.699,00 incl. BTW 21%

Een 4-delige schuifpui met 2 schuivende delen is een veelzijdige en stijlvolle oplossing voor het creëren van een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Deze schuifpui kan tot wel 6 meter breed worden gemaakt, waardoor er een royale doorgang ontstaat die volop daglicht en frisse lucht binnenlaat.

De 2 schuivende delen zorgen voor een gebruiksvriendelijke bediening en maken het eenvoudig om de ruimte naar wens open of dicht te zetten. Dankzij het slimme ontwerp neemt de schuifpui in geopende toestand minimale ruimte in beslag, waardoor er optimaal genoten kan worden van het binnen-buitengevoel. Of het nu gaat om een woonkamer, serre of kantoorruimte, een 4-delige schuifpui met 2 schuivende delen is een aanwinst voor elk interieur.

tussen 3000 en 6000 mm
tussen 2000 en 3000 mm
kleur kozijn rondom
kleur schuif en vaste deel
kleur binnenzijde
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Deposit :  739,80 Per item

Categorie:

Beschrijving

4-delige Kunststof Schuifpui

Een 4-delige kunststof schuifpui met twee schuivende delen biedt een aantrekkelijke en functionele oplossing voor moderne woningen. Met een maximale breedte tot wel 6 meter, creëert deze schuifpui een indrukwekkende verbinding tussen binnen- en buitenruimtes. Dit type pui is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch en duurzaam.

Ruimte en Licht

Een van de grootste voordelen van een 4-delige schuifpui is de hoeveelheid natuurlijk licht die het in een ruimte kan brengen. Door de grote glazen panelen voelt uw woning ruimer aan en wordt de verbinding met de tuin of het terras versterkt. Dit zorgt voor een uitnodigende sfeer en kan de algehele leefkwaliteit verbeteren.

Duurzaamheid en Onderhoud

Kunststof schuifpuien zijn bijzonder duurzaam en bestand tegen weersinvloeden. Ze vereisen weinig onderhoud; een eenvoudige reiniging met water en milde zeep is vaak voldoende. Dit maakt kunststof een uitstekende keuze voor drukke gezinnen of mensen die niet veel tijd willen besteden aan onderhoud.

Isolatie en Energie-efficiëntie

Naast de esthetische voordelen, bieden kunststof schuifpuien ook uitstekende isolatie. Ze helpen om warmte binnen te houden in de winter en houden de hitte buiten in de zomer, wat kan bijdragen aan lagere energiekosten. Dit maakt het een verstandige investering voor de lange termijn.

Conclusie

Een 4-delige kunststof schuifpui met twee schuivende delen is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een elegante en praktische manier om hun woonruimte te verbeteren. Met de mogelijkheid om tot 6 meter breed gemaakt te kunnen worden, biedt deze schuifpui een ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit en stijl.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “4 delige hefschuifpui” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *