3 delige hefschuifpui

3 delige hefschuifpui

 2.699,00 incl. BTW 21%

Een kunststof schuifpui met 3 delen is een praktische en stijlvolle keuze voor wie meer lichtinval en ruimtegevoel in huis wil. Deze schuifpuien bestaan uit 3 schuivende delen, vervaardigd uit duurzaam en onderhoudsarm kunststof. Door het gebruik van kunststof zijn ze goed geïsoleerd en tocht- en vochtwerend.

De 3 delige schuifpui biedt veel flexibiliteit. Je kunt kiezen hoeveel delen je open schuift, afhankelijk van het weer en je wensen qua ventilatie. Volledig opengeschoven creëer je een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Het kunststof is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, passend bij elke woonstijl.

Overweeg een 3 delige kunststof schuifpui voor een mooi uitzicht, veel daglicht en een ruimtelijk effect. Een verstandige investering in het wooncomfort en de uitstraling van je huis.

tussen 1900 en 6000 mm
tussen 1900 en 3000 mm
kleur kozijn rondom
kleur schuif en vaste deel
kleur binnenzijde
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Deposit :  539,80 Per item

Categorie:

Beschrijving

3-delige Schuifpui Kunststof: Een Praktische Keuze voor Elk Huis

Een 3-delige schuifpui van kunststof biedt een ideale oplossing voor moderne woningen. Deze schuifpuien zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Door de grote glaspartijen creëren ze een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes, wat bijdraagt aan een gevoel van ruimte.

Voordelen van Kunststof

Kunststof heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen zoals hout of aluminium. Het is onderhoudsvriendelijk en vereist geen schilderbeurt. Een eenvoudige schoonmaakbeurt met water en zeep is vaak voldoende. Bovendien is kunststof bestand tegen weersinvloeden, waardoor het niet zal rotten of corroderen, wat de levensduur van de schuifpui verlengt.

Isolatie en Energie-efficiëntie

Een 3-delige schuifpui van kunststof is ook een uitstekende keuze op het gebied van isolatie. Dankzij de thermische onderbreking houdt het de warmte binnen en de kou buiten. Dit kan leiden tot lagere energiekosten, vooral in de wintermaanden. Daarnaast zijn deze schuifpuien vaak voorzien van dubbele of driedubbele beglazing, wat de energie-efficiëntie verder verhoogt.

Esthetische Waarde

Naast functionaliteit en energiebesparing, biedt een 3-delige schuifpui ook esthetische voordelen. Kunststof is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, wat betekent dat het eenvoudig kan worden aangepast aan de stijl van uw woning. Of u nu een moderne of klassieke uitstraling wilt, er is altijd een passende optie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “3 delige hefschuifpui” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *