2 delige hefschuifpui

2 delige hefschuifpui

 2.400,00 incl. BTW 21%

De 2-delige hefschuifpui van Schuco, genaamd Living Slide, is een innovatieve oplossing voor het creëren van een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Deze hoogwaardige schuifpui biedt een ruime doorgang tot 5 meter breed en maximaliseert de lichtinval in uw woning.

De Schuco Living Slide is vervaardigd uit duurzame materialen en beschikt over een soepel glijdend mechanisme, waardoor de bediening moeiteloos verloopt. Dankzij de uitstekende isolatiewaarden draagt deze hefschuifpui bij aan een comfortabel binnenklimaat en een lagere energierekening.

Met de 2-delige hefschuifpui van Schuco heeft u de vrijheid om uw leefruimte te vergroten en te genieten van een onbelemmerd uitzicht. Deze stijlvolle en functionele oplossing is een aanwinst voor elk modern huis.

tussen 1700 en 5000mm
tussen 1900 en 3000 mm
kleur kozijn rondom
kleur schuif en vaste deel
kleur binnenzijde
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Deposit :  480,00 Per item

Categorie:

Beschrijving

De Voordelen van een 2-delige Hefschuifpui

Een 2-delige hefschuifpui, zoals de Schuco Living Slide, biedt een moderne en elegante oplossing voor het verbinden van binnen- en buitenruimtes. Deze schuifpui is ontworpen om niet alleen esthetisch aantrekkelijk te zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

Functionaliteit en Gebruiksgemak

De Schuco Living Slide is uitgerust met een geavanceerd hefsysteem dat ervoor zorgt dat de deuren moeiteloos openen en sluiten. Dit is vooral handig bij grote glasoppervlakken, waar de traditionele deuren vaak te zwaar zijn. Met een eenvoudige duw of trek bewegen de panelen soepel, wat bijdraagt aan een gebruiksvriendelijke ervaring.

Isolatie en Energie-efficiëntie

Een belangrijk aspect van de Schuco Living Slide is de uitstekende isolatie. De profielen zijn ontworpen om warmteverlies te minimaliseren, wat bijdraagt aan een lagere energierekening. Dankzij de hoogwaardige afdichtingen en het innovatieve ontwerp blijft de binnenruimte comfortabel, ongeacht het seizoen.

Esthetiek en Aanpassingsmogelijkheden

De 2-delige hefschuifpui is verkrijgbaar in diverse afwerkingen en kleuren, waardoor deze eenvoudig kan worden aangepast aan de stijl van uw woning. Of u nu kiest voor een strakke, moderne uitstraling of een meer traditionele look, de Schuco Living Slide past perfect in elke omgeving.

Conclusie

De Schuco Living Slide 2-delige hefschuifpui is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van functionaliteit, energie-efficiëntie en esthetiek. Met dit systeem haalt u niet alleen meer licht en ruimte in huis, maar ook een stukje luxe en comfort.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2 delige hefschuifpui” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *